Ste se morda kdaj vprašali če bi bilo morda bolje, če bi za napoved prihodnosti vprašali vedeževalca in ne vedeževalke? Sam se pogosto srečujem s tem vprašanjem. Mnogokrat ljudje, ki kličejo na mojo linijo 090, specifično pričakujejo žensko na telefonu, nekateri pa moškega.

Osebno mislim, da lahko moški vedeževalec pove stvari drugače, morda bolj realno, ne olepšuje, a po drugi strani tudi ne dramatizira, ne dela situacije spraševalca še bolj kaotične kot morda v tem trenutku je. Vsak, ki namreč pokliče na linijo 090 za vedeževanje, išče rešitve na svoje težave, išče izhod iz krize, zato je namanj kar rabi, dodatno poslabševanje situacije.

Kaj vedeževalec lahko naredi

Problem, ki ga vidim pri ženskih vedeževalkah, je predvsem ta, da v pogovor s posameznikom na liniji 090 vnašajo preveč osebne energije, osebnih bolečin, osebnih zastojev in na vsak način želijo, da spraševalec začuti to. No, temu ni vedno tako. Daleč od tega. Je pa zgoraj napisano bistvena razlika med vedeževalcem in vedeževalko.

Vedeževalka je zelo intuitivna, moški vedeževalec pa poleg intuitivnosti vnaša v napovedovanje prihodnosti še eno pomembno komponento, ki pa je racionalnost. Moj način dela kot vedeževalca je usmerjen ne samo v intuitivnost ampak tudi v različne smeri prihodnosti, ki jo delovanje posameznika prinaša.

Z vedeževalcem v možno prihodnost

Kot vedeževalec s tarot kartami gledam predvsem v možne premike v prihodnosti, ki lahko gredo v več smereh. Usoda je začrtana, to je jasno. Vendar pa je zelo pomembno, da veste sledeče: Prihodnost posameznika, ki se bo odvila, je sestavljena iz več sledi. Moja naloga je ugotoviti po kateri poti boste dejansko šli oziroma katere sledi so vam sploh na voljo in kaj se na vsaki sledi usode z vami bo dogajalo, kje bo najbolj bolelo, kje najmanj; kje bo najbolj veselo in kje najbolj učinkovito. Predvsem pa vam kot vedeževalec lahko pomagam izbrati najbolj optimalno sled prihodnosti.

Vsekakor obstajajo tudi dobre vedeževalke, s katerimi sem tudi sam imel dobre izkušnje. In tiste, ki sem jih sam preveril ter bil z nimi zadovoljen, sodelujejo z mano na liniji, ki je objavljena na tej spletni strani.

Nasvet, ki vam ga lahko dam kot vedeževalec je predvsem ta, da se za napoved vaše prihodnosti odločite tudi za vedeževalca in ne samo vedeževalko.