podcast-tarot-karte-1

Play

Pozdravljeni.

V tokratnem podcastu sem govoril o tarot karti Norec, o njeni simboliki in primerjavi v resničnem življenju. Tarot karta Norec je zelo zanimiva karta, ki jo smatrajo za začetek nečesa novega.

Vsekakor vas vabim, da si vzamete trenutek in poslušate podcast, saj sem govoril tudi o tarot karti Čarovnik in kaj se zgodi, ko se karta obrne na glavo …. tako karta Čarovnika kot tudi tarot karta Norca.

Vabljeni k poslušanju.

Vedeževanje – Podcast Tarot karte info

Če želite kontaktirati z mano, potem lahko to naredite na sledeče načine:

  • pokličite me na telefonsko številko 0906250. Na tej številki dobite mene in moje kolegice vedeževalke in jasnovidke, ki so še bolje usposobljene kot sam. Saj veste …. snemanje podcastov, snemanje video vsebin, objavljanje na spletnih straneh in ostalo mi na trenutke preusmerja pozornost drugam. Zato mi hrbet krijejo tri čudovite gospe, ki so z glavo in srcem neprestano v napovedovanju prihodnosti. Jaz jim zaupam, lahko jim zaupate tudi vi;
  • imate ideje za podcast? Bi radi slišali kaj vam pomembnega v zvezi s tarot kartami? Pošljite mi mail na vedezevanje.tarot @ gmail.com.

Arhiv podcastov, vključno s trenutnim podcastom za učenje tarota, lahko najdete tukaj – podcast vedeževanje s tarot kartami

Vam je bil podcast o učenju tarota všeč? Potem vas vabim, da naredite sledeče:

Prejemajte podcast za vedeževanje s tarot kartami avtomatično na vaš računalnik, pameten telefon ali tablico:

itunes-subrss-sub