podcast-tarot-karte-1

Play

V tokratni številki podcasta lahko slišite in vidite otvoritev, ki vam bo pomagala reševati propadajoči partnerski odnos ali pa izboljšati oziroma utrditi odnos, v katerem se nahajate sedaj.

Otvoritev vsebuje 23 tarot kart, zato je temu dolžina podcasta in video posnetka primerno dolga. To je res otvoritev za vse tiste, ki vas vedeževanje in delo s tarot kartami še posebej zanima.

Kratek povzetek vsebine:

KORAK 1: Jasno izrazite vaše stališče

KORAK 2: Pričnite s tistim, kar v partnerskem odnosu trenutno deluje

KORAK 3: Identificirajte vaše potrebe do partnerja in partnerjeve potrebe do vas

KORAK 4: Odkrijte kaj škoduje vajinemu odnosu. Kaj so skrite pasti partnerskega odnosa.

KORAK 5: Ugotovite na čemu/kako/kaj morata vsak partner zase delati na sebi.

KORAK 6: Ugotovite na čemu/kako/kaj morata partnerja delata skupaj

KORAK 7: Komunikacija med partnerjema

KORAK 8: Ponovno se zaljubiti ….. kako?

KORAK 9: Razvijanje partnerskega odnosa na tedenski bazi, mesečni bazi in na daljši rok.

S pomčjo tarot kart in podrobnejšo razlago otvoritve in primerov v praksi lahko naredite neverjetno velik preskok v vašem partnerstvu.

“Dober in kvaliteten partnerski odnos je osnova za delovanje na kateremkoli drugem življenjskem področju. V partnerskem odnosu lahko doživite ekstazo, najdete miren otoček sredi razburkanega morja ali pa svoj ZEN.”

Za otvoritev partnerski odnos je dobro vedeti sledeče:

Ali lahko to otvoritev uporabite tudi vsi tisti, ki se ne ukvarjate z vedeževanjem? Seveda!!! Važno je le, da karte posvetite, se pri mešanju kart osredotočite na vprašanje, nato pa pričnete odpirati karto za karto. Za pomene kart za otvoritev partnerski odnos lahko kliknete tukaj. Potem pa počasi, korak za korakom, poiščete odgovore.

Lahko pa me pokličete in bom to otvoritev odprl za vas in vam podal odgovore, ki jih potrebujete.

Vedeževanje – Podcast Tarot karte info

Če želite kontaktirati z mano, potem lahko to naredite na sledeče načine:

  • pokličite me na telefonsko številko 0906250. Na tej številki dobite mene in moje kolegice vedeževalke in jasnovidke, ki so še bolje usposobljene kot sam. Saj veste …. snemanje podcastov, snemanje video vsebin, objavljanje na spletnih straneh in ostalo mi na trenutke preusmerja pozornost drugam. Zato mi hrbet krijejo tri čudovite gospe, ki so z glavo in srcem neprestano v napovedovanju prihodnosti. Jaz jim zaupam, lahko jim zaupate tudi vi;
  • imate ideje za podcast? Bi radi slišali kaj vam pomembnega v zvezi s tarot kartami? Pošljite mi mail na vedezevanje.tarot @ gmail.com.

Arhiv podcastov, vključno s trenutnim podcastom za učenje tarota, lahko najdete tukaj – podcast vedeževanje s tarot kartami

Vam je bil podcast o učenju tarota všeč? Potem vas vabim, da naredite sledeče:

Prejemajte podcast za vedeževanje s tarot kartami avtomatično na vaš računalnik, pameten telefon ali tablico:

itunes-subrss-sub