Pravna obvestila

Pogoji uporabe spletnega portala vedezevanje.com

Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletnega portala vedezevanje.com.

Z uporabo spletnih strani portala se strinjate s spodaj navedenimi pogoji uporabe.

V primeru, da uporabnik krši navedene pogoje uporabe spletnih strani portala vedezevanje.com, mu lahko lastnik onemogoči uporabo spletnih strani portala.

Uporabo spletnih strani portala vedezevanje.com se uporabniku lahko prepreči tudi v primeru, da le-ta z uporabo spletnih strani portala vedezevanje.com nadleguje druge uporabnike ali krati njihove pravice, portal uporablja v zlonamerne namene ali ne ravna v skladu z navodili za uporabo spletnih strani portala vedezevanje.com.

Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na spletnih straneh portala, je dovoljeno pregledovati in reproducirati za lastne osebne nekomercialne potrebe. Ne sme pa se jih spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja lastnika portala vedezevanje.com. V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin teh spletnih strani se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic ter druga obvestila in opozorila, ki jih določi lastnik portala vedezevanje.com (Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije (ZAPS, UL št. 120-01/94-1/3)).

Vse znamke na spletnem portalu vedezevanje.com so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim pisnim dovoljenjem lastnika spletnega portala vedezevanje.com.

Varovanje zasebnosti

Za uporabo nekaterih delov spletnega portala vedezevanje.com se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletni portal se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnega portala vedezevanje.com, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Lastnik portala vedezevanje.com se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov, dobljene preko spletnih strani vedezevanje.com, skrbno varoval in da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Lastnik portala vedezevanje.com se tudi zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnega mesta. Podatki o uporabi portala, ki se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, se bodo uporabili le z namenom izboljšanja uporabe portala vedezevanje.com.

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletnega portala vedezevanje.com, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletnega portala vedezevanje.com, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletnega portala vedezevanje.com in za preverjanje, ali uporabnik uporablja spletni portal vedezevanje.com in storitve, ki so dostopne preko portala, v skladu s temi pogoji ter morebitnimi posebnimi pogoji.

Pridržki

Lastnik spletnega portala vedezevanje.com si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega portala in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega portala.

Lastnik spletnega portala vedezevanje.com ne odgovarja za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, prav tako tudi ne za morebitno nedelovanje ponudnikov dostopa do interneta.

Lastnik spletnega portala vedezevanje.com se bo po najboljših močeh trudil na straneh portala zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Lastnik spletnega portala vedezevanje.com lahko te pogoje uporabe spremeni brez predhodnega obvestila.

Upravljalec, ponudnik storitev premijskih številk 090, ki so oglaševane na spletni strani, in lastnik spletnega portala vedezevanje.com