telefonsko vedeževanje na 090 liniji

Vedeževanje po telefonu z vedeževalcem Borutom je prava stvar

Morda pa je sedaj pravi trenutek, da me za vedeževanje po telefonu pokličeš in vprašaš kaj se bo dogajalo s tabo v prihodnosti in kako se bodo določene situacije, v katerih se nahajaš, razvile naprej.

Kaj ko bi ti ta pogovor z mano in vpogled v tvojo prihodnost lahko spremenil smer tvojega življenja? Si pomislila, da bi ti lahko povedal vse tiste stvari, ki bi ti pomagale razumeti zakaj se ti nekaj dogaja in zakaj nekje drugje že dolgo časa stojiš pred zaprtimi vrati?

Pokliči me, tukaj sem samo zate. Če me ne boš dobila na telefon, me pokliči malo kasneje ali pa vprašaj mojo sodelavko jasnovidko, ki se ti bo oglasila na telefon. Če te pa zanima vedeževanje preko sms, potem klikni na sms vedeževanje.

vedeževanje po telefonu 0906290 zate

Strošek klica na številko 0906290 iz omrežja Telemach je 1,99 EUR/min s DDV, iz omrežja Telekom 2,53 EUR/min z DDV, iz omrežja A1 2,99 EUR/min z DDV in iz T2 2,50 EUR/min z DDV. Ponudnik je Gevion d.o.o.

Ko boš z mano na telefonu me vprašaj karkoli te zanima, brez zadržkov. Naj te ne bo sram vprašat in naj ti ne bo nerodno. Tukaj sem zato, da ti pomagam in napovem prihodnost na področju ljubezni, službe, posla, sodelavk, sodelavcev, ljubimcev, ljubic, denarja in vsega tistega kar je posebno samo tebi.

Ne dovoli si tega, da se ujameš v iste vzorce. In ne dovoli, da se ujameš vedno na ene in iste finte ljudi, ki te obkrožajo.

Ne dovoli, da se ti dogajajo vedno ene in iste napake. Pa ne misli, da te ne razumem. Tudi meni se je to zgodilo. Marsikdaj sem klecnil in marsikdaj potegnil takratko kot se temu reče. Potem pa sem se naučil par prijemov, osebnostno zrastel, dvignil zavedanje in stvari so se spremenile. Samo nekaj pravil moraš upoštevati in že boš na pravi poti.

Naj ti povem kaj je dobro upoštevati, ko me za vedeževanje pokličeš preko telefona

Prvo kot prvo skušaj poklicat, ko imaš čas, ko te nihče ne moti in ko se lahko nekam v misu vsedeš in si skuhaš čaj ali kavico. naj te ne bo strah, ne bom te prestrašil in ne bom vlekel pogovora tja nekam v tri dni samo da bi minute nabijal. Nisme tak, nikoli nisem tega počel in nikoli ne bom tega počel. Ti bom pa povedal vse kar moraš vedeti, vse tvoje napake in vso resnico. Ne bom ti olepševal. Bom pa poskrbel, da boš razumela zakaj se ti nekaj dogaja kar se ti in zakaj nekaj druge ane. Morda ne veš ampak ukvarjam se tudi z imeni. In iz imen ti lahko povem marsikaj kar je očem skrito. Poglej si moška imena in ženska imena, da vidiš kako to izgleda.

Zato kar pogumno .. vzami telefon v roke in me pokliči. Še prej pa razmisli kaj me pravzaprav želiš vprašati.